Musik

Välkommen att vara med i någon av Dalvikskyrkans musikverksamheter. Körerna och musikgrupperna vänder sig till olika åldrar och målet är att det ska finnas musik som passar hela livet. Öppen förskola med sångstund för de minsta barnen, barnkörerna Lillkompis & Storkompis, HAPPY och Dalvikskyrkans kör är de grupper som finns här. Utöver gruppverksamheterna sjungs och musiceras det mycket i gudstjänster och vid andra samlingar.

Här kan du läsa om Dalvikskyrkans kör och övrig musikverksamhet.  För mer information om verksamhet (med eller utan musik), för de små barnen klicka här.

 

Barnkörer

Tisdag
16.00 – 16.45 Lillkompis
Lillkompis är en barnkör för barn mellan 4-6 år. Sång och lek varvas med rytmik under en glad halvtimme. Några gånger per termin framträder vi i gudstjänst i Dalvikskyrkan. Ibland gör vi en musikal tillsammans med Storkompiskören.
Under tiden barnen sjunger kan du som förälder sitta ner i vårt soffrum och ta dig en kopp kaffe. 

17.00 – 17.45 Storkompis
Storkompis är en barnkör för barn som går i årskurs 1-3. Sång och rörelse varvas med rytmik och utvecklas både socialt och musikaliskt. Kören har en fantastisk möjlighet att ofta få framträda i gudstjänster och konserter i kyrkan. Ibland samarbetar Storkompis med andra körer i församlingen kring något större projekt.
Efter Storkompis stannar många barn kvar på smörgåsfika och kompispyssel 17.30 – 18.30.

 

Torsdag
14.30 – 16.00 HAPPY (14.30-15 drop-in-mellanmål, 15-16 körövning)

HAPPY är en kör för tjejer och killar i mellanstadieåldern (årskurs 4-6). VI sjunger mycket, ibland spelar vi djembetrummor, och testar drama. Någon gång per termin sjunger vi i gudstjänst och kanske bestämmer vi oss för att sätta upp en musikal tillsammans!

 

Vuxenkör

Måndag
19.00 – 20.30 Dalvikskyrkans kör

Dalvikskyrkans kör är en blandad kör för vuxna. Repertoaren består av olika genrer av kyrkomusik – allt från visor, jazz och egenskriven musik till klassisk kyrkomusik. Viss not- och körvana är bra att ha. Välkommen att höra av dig till körledare Linda Sandström för mer info!

VÄLKOMMEN!

 

Kontakt

Dalvikskyrkans kör, Kompiskörerna
Linda Sandström
tfn. 036-30 35 63

Adress
Sannelundsgatan 15
554 47 Jönköping
Telefon
Se "Kontakt Dalvikskyrkan"
Mail
info@dalvikskyrkan.se
Swish
Swish 123 231 47 48