Gravskötsel

Om man inte hinner, kan eller orkar ta hand om graven själv – låt oss hjälpa till. Vi erbjuder olika typer av skötselavtal, allt från sommarblomsplantering till tvättning av gravsten och flerårsskötsel.

Som gravrättsinnehavare har du ansvaret för att hålla gravplatsen i ett ordnat och värdigt skick. Ofta finns viljan att ta hand om sina anhörigas grav, men tiden eller orken kanske inte räcker till. Då kan vi hjälpa dig genom våra olika skötselalternativ beroende på hur mycket hjälp du behöver.

Vi har mångårig erfarenhet av att vårda och sköta gravplatser. Vi har duktiga medarbetare som dagligen arbetar med gravskötsel och kyrkogårdens gröna miljö – Allt för att omgivningen ska bli så trivsam som möjligt för dig!

Här finns en fullständig prislista och mer information (pdf) om tjänsterna vi erbjuder.

Är du intresserad av gravskötsel?

Välkommen att kontakta Kyrkogårdsförvaltningen