Lediga jobb

Jönköpings pastorat är en modern och kreativ arbetsplats med medarbetarskapet i fokus. För oss är det viktigt att våra medarbetare trivs på sitt arbete, känner sig trygga i sin arbetsmiljö och får uppskattning av sina chefer. Vi vill vara en arbetsplats där ansvar, goda idéer och nyfikenhet uppmuntras. Genom god laganda, präglad av ömsesidig respekt och tillit till varandras kompetenser, skapar vi tillsammans relevant verksamhet för de människor vi finns till för.

Pastorat består av två församlingar med totalt 9 distriktskyrkor, en samarbetskyrka, tre förskolor och en kyrkogårdsförvaltning. Verksamheten omfattar verksamheter vid högskola, skola, förskola och sjukhus samt erbjuder familjerådgivning. Totalt är vi cirka 150 medarbetare.

Kyrkvaktmästare till Gräshagskyrkan och Sofiakyrkan

Vill du arbeta i den fina miljö som kyrkan kan erbjuda där många av livets frågor möts? Jönköpings pastorat söker dig som är praktiskt lagd och som värderar bemötande högt.

Vill du arbeta i den fina miljö som kyrkan kan erbjuda där många av livets frågor möts?  Jönköpings pastorat söker dig som är praktiskt lagd och som värderar bemötande högt. Jönköpings pastorat består av Kristina-Ljungarums och Sofia-Järstorps församl...

Publicerad:

LÄS MER >>

Är du vår nya skolpräst?

Svenska kyrkan Jönköping söker en skolpräst för ett föräldravikariat

Vår skolpräst i Kristine kyrka tar föräldraledigt ett år. Vill du fortsätta driva arbetet vidare under denna tid? Pastoratets ungdomsarbete är rikt och församlingslivet levande. Du kommer att arbeta mot våra skolor och är en viktig länk och del i vårt församlingsarbe...

Publicerad:

LÄS MER >>

Intresserad av att arbeta hos oss?

Vill du jobba inom Svenska kyrkan, men hittar inte den tjänst du söker? Skicka då gärna en spontanansökan via länken

Läs mer här…