Lediga jobb

Jönköpings pastorat är en modern och kreativ arbetsplats med medarbetarskapet i fokus. För oss är det viktigt att våra medarbetare trivs på sitt arbete, känner sig trygga i sin arbetsmiljö och får uppskattning av sina chefer. Vi vill vara en arbetsplats där ansvar, goda idéer och nyfikenhet uppmuntras. Genom god laganda, präglad av ömsesidig respekt och tillit till varandras kompetenser, skapar vi tillsammans relevant verksamhet för de människor vi finns till för.

Pastorat består av två församlingar med totalt 9 distriktskyrkor, en samarbetskyrka, tre förskolor och en kyrkogårdsförvaltning. Verksamheten omfattar verksamheter vid högskola, skola, förskola och sjukhus samt erbjuder familjerådgivning. Totalt är vi cirka 150 medarbetare.

Vikarierande kantor, 50%

För det här uppdraget söker vi dig, som tillsammans med den andra musikern inom arbetslaget, kan ansvara för musiken i våra gudstjänster och andakter.

För det här uppdraget söker vi dig, som tillsammans med den andra musikern inom arbetslaget, kan ansvara för musiken i våra gudstjänster och andakter. Ditt arbetsområde kommer i första hand vara området Bymarken/Järstorp. I ditt uppdrag ingår att vårda, utveckla och leda de körer som fi...

Publicerad:

LÄS MER >>

Intresserad av att arbeta hos oss?

Vill du jobba inom Svenska kyrkan, men hittar inte den tjänst du söker? Skicka då gärna en spontanansökan via länken

Läs mer här…